Cisco vann två av Dataföreningens IT-diamanter 2008

Igår meddelades att Dataföreningens 25 000 medlemmar har röstat fram Cisco som ”Det IT-företag som bäst förstår kundernas behov” och ”Det IT-företag som levererar de bästa säkerhetslösningarna”

Cisco har i år fått två av Dataföreningens Diamanter. Såväl i kategorin: ”Det IT-företag som bäst förstår kundernas behov 2008”, som i kategorin: ”Det IT-företag som levererar de bästa säkerhetslösningarna 2008”.

– Det här är enormt stort och en helt fantastisk feedback från våra kunder och partners på det jobb som alla gör, säger Magnus Andersson, marknadschef Cisco AB. Det är extra roligt eftersom det är våra kunder och partner i form av Dataföreningens medlemmar som själva röstat fram vinnarna. Detta är verkligen en teamvinst för alla här på Cisco i Sverige som sporrar oss att bli ännu bättre.

För mer information kontakta:

Magnus Andersson
Marknadschef, Cisco Sverige
Tel: 070-605 90 04
Email: magnus.andersson@cisco.com

Om Cisco
Cisco är världsledande på nät- och Internetlösningar. Ciscos produkter och tjänster används för att underlätta kommunikation med data, tal och video mellan personer, företag och länder oavsett tid och plats. I över 20 år har Cisco satsat på teknisk innovation, ledarskap i branschen och socialt engagemang. Cisco grundades 1984, har cirka 66 000 anställda och omsatte 39,5 miljarder dollar under räkenskapsåret 2008. För mer information besök: http://www.cisco.se

Om Dataföreningen
Dataföreningen i Sverige , www.dfs.se, är en oberoende intresseorganisation för ca 25 000 yrkesverksamma inom IT-området och IT-relaterade områden. Genom utdelningen av Diamanterna vill föreningen främja god praxis och reglerade förhållanden mellan leverantörer/säljare och användare/köpare av produkter och tjänster.