TDC Sverige och Cisco i gemensam satsning på Unified Communications

TDCs och Ciscos ”Excellence Center” ska driva fram både ökad kunskap kring och driva utvecklingen inom Unified Communications.

Unified Communications (UC) är utan tvekan framtidens ramverk för kommunikation och något som både effektiviserar företags arbetssätt och möjliggör nya affärsmöjligheter. Genom att kombinera sin marknadsledande kompetens inom IP-baserad kommunikation visar TDC och Cisco nyttan med UC i den gemensamma satsningen ”Excellence Center”.

-Efterfrågan på Unified Communications-lösningar har ökad dramatiskt bland våra kunder. Cisco är världsledande på nätverk och tillsammans med TDC som är en ledande leverantör av IP-baserade nättjänster till företag kan vi ge våra kunder det absolut bästa inom Unified Communications - unika paketeringar där kunderna får en helhetslösning från en och samma leverantör”, säger Jan Pettersson, tf vd för Cisco i Sverige.

Inom ramen för Excellence Center vill TDC och Cisco bland annat utveckla branschunika paketeringar, men satsningen innefattar också ett democenter för TDCs kunder och en seminarieturné där Cisco och TDC pratar nyttan med Unified Communications med företag runt omkring i landet.

-Kunder och anställda ställer nya krav på företag och deras sätt att använda kommunikation både utifrån enkelhet och miljö. Tekniken är inte längre något hinder, det handlar om att tänka i nya banor och hitta möjligheter med hur smart användning av kommunikation kan göra företaget mer konkurrenskraftigt. Att förmedla detta och att skapa ett marknadsledande erbjudande inom UC ser vi och Cisco som vår gemensamma mission med vårt nystartade Excellence Center”, säger Jeanette Jäger, produktdirektör på TDC.

För mer information kontakta:

Produkt- och marknadsdirektör, TDC
Jeanette Jäger
Tel: 08-519 8104 11

Presstjänst TDC
Jessica Sjöberg
Email: jessica.sjoberg@tdc.se
Tel: +46 (0)8 5631 06 62, +46 (0)701-81 06 62

VD, Cisco Sverige
Jan Pettersson
08-685 9000 (vxl)

Presstjänst Cisco
Cathrine Broman
PR-konsult, GCI
Tel: 08-402 2752
Email: cathrine.broman@cohnwolfe.com

Om Cisco
Cisco är världsledande på nät- och Internetlösningar. Ciscos produkter och tjänster används för att underlätta kommunikation med data, tal och video mellan personer, företag och länder oavsett tid och plats. I över 20 år har Cisco satsat på teknisk innovation, ledarskap i branschen och socialt engagemang. Cisco grundades 1984, har cirka 66 000 anställda och omsatte 39,5 miljarder dollar under räkenskapsåret 2008. För mer information besök: http://www.cisco.se

Om TDC
TDC är ett kommunikationsföretag som erbjuder integrerade helhetslösningar och outsourcingtjänster inom tal, data och bild till företag och organisationer i Sverige med huvudverksamhet i Norden. Våra lösningar ska bidra till utveckling av effektivitet, relationer och affärer för våra kunder. TDC är ett helägt dotterbolag till TDC A/S, ett av Nordens ledande telekommunikationsföretag med en årlig intäkt om cirka 47,5 miljarder DKK (2006). I Sverige är TDC representerade med 30 lokalkontor och drygt 1 100 anställda. www.tdc.se