Se Al Gore och Ciscos VD John Chambers i unik debatt

Klockan 16.00 svensk tid idag, onsdag, inleder Al Gore och John Chambers en unik global paneldebatt om IT-branschen och dess möjligheter att möta klimatförändringarna. Du är välkommen att följa debatten via live webcast.

Debatten samlar deltagare från hela världen och sker helt och hållet genom Ciscos TelePresence. Via avancerad videokonferensteknik i specialbyggda rum med tv-skärmar så stora att deltagarna syns i naturlig storlek skapas illusionen av ett enda stort rum där alla deltagare befinner sig.

I panelen finns deltagare från Paris, Dubai, Förenade Arabemiraten och Warszawa och debatten modereras av ITV:s reporter Lawrence McGinty i London. Al Gore deltar från Nashville, Tennessee och John Chambers från Ciscos huvudkontor i San Jose, Kalifornien.

Följande teman kommer att diskuteras

Dessa frågor är det direkta resultatet av vad allmänheten de gångna veckorna mailat in och velat höra diskuteras. Debatten, som samtidigt utgör ett av huvudtalen VoiceCon-mässan i Orlando, Florida, beräknas hålla på i 60 minuter.

Bara deltagarna i debatten sparar 4,2 ton koldioxid genom att undvika att resa till en och samma plats.

» När: onsdagen den 19 mars klockan 16.00.

» Följ debatten via webcast genom att registrera dig på
www.cisco.com/offer/ecopanel


För ytterligare information, vänligen kontakta

Åsa Eriksson
PR-ansvarig, Cisco
Tel: 08 - 685 91 87
Email: aserikss@cisco.com


Om Cisco
Cisco är världsledande på nät- och Internetlösningar. Ciscos produkter och tjänster används för att underlätta kommunikation med data, tal och video mellan personer, företag och länder oavsett tid och plats. I över 20 år har Cisco satsat på teknisk innovation, ledarskap i branschen och socialt engagemang. Cisco grundades 1984, har ca 62 000 anställda och omsatte 34,9 miljarder dollar.