Cisco gör applikationer snabbare och säkrare

Cisco presenterar idag nya produkter och tjänster som förstärker Application Network Services-portföljen. Förutom ny hårdvara och mjukvara presenteras Cisco Data Center Assurance Program for Applications som testar tredjepartsmjukvara så att den är optimerad för Ciscos infrastruktur för att leverera applikationer. Bland partnerföretagen finns Microsoft, Oracle och SAP.

De nya produkterna och tjänsterna utgör tillsammans en effektiv plattform för drift av applikationer. Detta uppnås genom att dels accelerera applikationerna och avlasta servrarna i datahallen, dels se till applikationerna alltid finns tillgängliga genom att föra över trafiken för applikationen från en kraschad server till en backupserver.

– Det intelligenta nätverket fortsätter att växa genom att plattformen för applikationsdrift nu utökas. Eftersom applikationerna som körs på plattformen är affärskritiska kan vi hjälpa kunderna att inte bara göra driften säkrare utan också leverera ett värde i form av ökad produktivitet när vi ökar prestanda i applikationerna, säger Henrik Bergqvist, teknisk direktör på Cisco i Sverige.

Dagens lansering inkluderar:

Länkar till mer information

» Läs mer om Cisco Application Networking Services

» Läs mer om Cisco Data Center Assurance Program for Applications

» Läs mer om Cisco Cisco Services for Application Networking Services

För ytterligare information, vänligen kontakta
Åsa Eriksson, PR-ansvarig
Cisco Systems Sverige
Tel 08 685 9187
Mobil 076 100 5587
E-post: aserikss@cisco.com

Om Cisco
Cisco är världsledande på nät- och Internetlösningar. Ciscos produkter och tjänster används för att underlätta kommunikation med data, tal och video mellan personer, företag och länder oavsett tid och plats. I över 20 år har Cisco satsat på teknisk innovation, ledarskap i branschen och socialt engagemang. Cisco grundades 1984, har cirka 62 000 anställda och omsatte 34,9 miljarder dollar under räkenskapsåret 2007. För mer information besök: http://www.cisco.se