Cisco belönar årets partnerföretag

På Cisco Partner Summit i Las Vegas presenterades vinnarna i årets Partner Award som går till en Cisco-partner i varje region, som utmärkt sig speciellt och som har hjälpt Cisco att bli framgångsrika. Avansys, Cygate, Ementor, Office IT Partner, Scribona och TeliaSonera är några av de företag som vann de nordiska priserna.


Nyligen presenterades årets Partner Award på Ciscos event i Las Vegas. Bland de företag som tog hem priset för bästa partner i olika kategorier finns företag som anpassat sin affärsverksamhet för en marknad i ständig förändring och som har hjälpt Cisco att bli framgångsrika.

– Alla våra partnerföretag utgör en oerhört viktig nyckel för vår framgång och med Partner Award vill vi belöna dem som har gått det där extra steget för att lyckas inom tjänster och lösningar baserade på vår teknik, säger Anders Glantz, partneransvarig på Cisco Sverige.

De nordiska vinnarna är:

Avansys – Premier Partner of the Year
Avansys har under år 2006 visat väldigt stark tillväxt och hängivenhet för Cisco IPC. Företaget har fått nya kunder, låtit konsulter och säljare genomgå Cisco-utbildningar och haft en tillväxtökning inom IPC på 270 procent jämfört med föregående år.

Scribona – Distributor of the Year
Företaget har visat stark tillväxt av marknadsandelen i Sverige vilket har kommit från värdeadderande aktiviteter inom både säkerhet och IPC. Scribona har även investerat i marknadsföringskampanjer och säljaktiviteter som har hjälpt Cisco att växa betydligt.

Office IT Partner – SMB Select Partner of the Year
Företaget har växt inom Ciscos affärsområde med över 350 procent jämfört med föregående år. Office är redo att göra aggressiva aktiviteter på marknaden under kommande år.

Ementor – Security Partner of the Year
Företaget har under tre år fokuserat exklusivt på Cisco och tagit en rejäl del av den svenska marknaden till följd av det.

Cygate – Services Partner of the Year
Under året som gick har Cygate arbetat väldigt fokuserat på att utföra tjänster åt sina kunder. Företaget har mött de kriterier som krävs och är bäst på CSSP.

TeliaSonera – Service Provider Partner of the Year
Företaget erbjuder en total katalog av tjänster för SMB-marknaden, från förstudie till full systeminstallation baserad på Call Manager. TeliaSonera har också en unik expertis inom det område det opererar i.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Anders Glantz, partneransvarig
Cisco Sverige
Tel: 08-685 90 83
e-post: aglantz@cisco.com

Diana Malm, PR-ansvarig
Cisco Sverige
Tel: 08-685 90 82
e-post: dimalm@cisco.com

Pressmeddelande och bilder från Partner Summit i Las Vegas