Cisco hjälper småföretag att investera i framtidens IT-lösningar

Idag lanseras Cisco Easy Lease i Sverige, ett leasing-erbjudande skräddarsytt för små och medelstora företag som vill investera i framtidens data- och kommunikationslösningar. Easy Lease är ett finansieringspaket med flexibla villkor, 0 % ränta och snabb kredithantering.


– Små och medelstora företag anser att IT spelar en central roll för att vara konkurrenskraftiga och uppnå sina affärsmål*. Men utmaningen handlar ofta om att hitta medel för att investera i ny teknik som exempelvis ip-telefoni, säger Eva-Lotta Berg, Regional Manager Cisco Capital i Sverige. Tack vare Easy Lease kan företag nu enkelt och kostnadseffektivt investera i framtidens it-lösningar, säger Eva-Lotta Berg.

Att leasa hela eller delar av sin it-miljö ger många fördelar för företag; det är enkelt att investera i ny teknik, företag binder inte upp kontanta medel och det är lätt att budgetera kostnaderna i förväg.

Cisco Easy Lease erbjuder 0 % ränta fram till och med den 31 juli 2007, avtalsvillkor på upp till 36 månader och med ett avtalsvärde på minst 10 000 SEK. IT-lösningen måste bestå av minst 70 procent hårdvara, mjukvara eller tjänster från Cisco. Teknikuppdateringar kan också inkluderas i leasing-avtalet, vilket gör det möjligt för företag att hålla sig ā jour med framtidens it-lösningar.

* Cisco och Coleman Parkes Research Limited genomförde år 2005 en undersökning bland 2000 små- och medelstora företag i 22 europeiska länder.

Länk till mer information:
http://www.cisco.com/global/EMEA/cisco_capital/easylease/index.shtml

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Eva-Lotta Berg, Regional Manager, Nordic and Benelux
Cisco Capital i Sverige
Tel: 08-685 91 67
E-post: eljungst@cisco.com

Diana Malm, PR-ansvarig
Cisco i Sverige
Tel: 08-685 90 82
E-post: dimalm@cisco.com

Om Cisco Capital
Cisco Systems Capital är ett helägt dotterbolag inom Cisco och deras finansiella rådgivare erbjuder skräddarsydda finansieringslösningar till kunder och partner.
Mer information finner du här:
http://www.cisco.com/global/EMEA/cisco_capital/index.shtml